Van magnetische wimpers tot Cosnetic

Fra Magnetiskevipper til Cosnetic - COSNETIC

Welkom bij de Cosnetic: Het verhaal van innovatie en schoonheid

Welkom bij de Cosneticuw bestemming voor innovatieve cosmetica met een Deens tintje. Laat ons je meenemen op een reis door onze geschiedenis, waar we begonnen als Magnetic Lashes en nu met trots staan voor Cosnetic.

De inspiratie achter Magnetic Lashes

Het begon allemaal in 2019 toen onze oprichter geïnspireerd werd door een groot Amerikaans cosmeticabedrijf. Hij was gefascineerd door de mogelijkheden van magnetische wimpertechnologie en besloot deze innovatieve oplossing naar Denemarken te brengen. Maar het was niet alleen het marktpotentieel dat hem dreef - er was ook een persoonlijke connectie.

De eigenaar heeft een zus die lijdt aan alopecia, een aandoening die haaruitval tot gevolg heeft, inclusief wimpers. Haar verlangen naar mooie wimpers die natuurlijk en comfortabel aanvoelden, ging haar aan het hart. Toen hij zich realiseerde dat magnetische wimpers het antwoord konden zijn, besloot hij de sprong te wagen en Magnetic Eyelashes te starten.

Magnetische Wimpers: Getuigenissen van meer dan 10.000 Deense klanten

In de daaropvolgende jaren werkte ons toegewijde team hard om de beste magnetische wimpers op de Deense markt te brengen. Onze klanten reageerden overweldigend positief op onze producten. Met meer dan 10.000+ tevreden klanten alleen al in Denemarken, konden we zien dat onze visie om innovatie en schoonheid samen te brengen was gerealiseerd.

We waren er trots op dat we onze stempel hadden gedrukt op de Deense markt en wisten dat het tijd was om ons bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Rebranding naar CosneticDe toekomst van schoonheid en innovatie

In 2023 kondigen we met trots onze rebranding aan naar Cosnetic. Deze verandering weerspiegelt onze wens om ons productportfolio uit te breiden en ons merk te internationaliseren. Ons hart ligt nog steeds in Denemarken, maar we willen onze innovatieve cosmetica ook met de rest van de wereld delen.

Cosnetic vertegenwoordigt niet alleen magnetische wimpers, maar ook een breder scala aan producten die cosmetica en innovatie omarmen. Bij alles wat we doen, blijven we kwaliteit, comfort en natuurlijke schoonheid voorop stellen.

We bedanken onze trouwe Deense klanten dat ze deel uitmaken van onze reis en we kijken ernaar uit om nieuwe klanten van over de hele wereld te verwelkomen die onze passie voor schoonheid en innovatie delen.

Dus, welkom bij Cosneticwaar schoonheid en innovatie elkaar ontmoeten en waar ons verhaal nog maar net begonnen is. We kijken ernaar uit om deze reis met jullie te delen!