ØJENVIPPE- OG BRYNSERUM

Hoe wimper- en wenkbrauwserum aanbrengen

Sådan påfører du Øjenvippe- og Brynserum - COSNETIC

Wimperserum

  1. Reinigen: Begin met het grondig reinigen van je gezicht. Verwijder alle make-up, vooral rond de ogen, en zorg ervoor dat je wimpers helemaal schoon en droog zijn.

  2. Aanbrengen: Breng het serum langs de wimperlijn aan, net zoals je vloeibare eyeliner zou aanbrengen. Pas op dat je het serum niet in je ogen krijgt. Als dat toch gebeurt, spoel je ogen dan uit met veel water.

  3. Hoeveelheid: Gebruik slechts een kleine hoeveelheid serum. Te veel product kan niet effectief worden opgenomen en kan irritatie veroorzaken.

  4. Frequentie: Breng het serum 1-2 keer per dag aan, bij voorkeur 's ochtends en 's avonds zodat het de hele dag door kan werken.

  5. Geduld: Heb geduld. Het kan enkele weken duren voordat de resultaten zichtbaar zijn.

Serum voor de wenkbrauwen

  1. Reinigen: Net als bij het wimperserum, begin je met het reinigen van je gezicht en zorg je ervoor dat je wenkbrauwen schoon en droog zijn.

  2. Aanbrengen: Breng het serum direct aan op de wenkbrauwen en het gebied waar je meer groei wilt. Zorg ervoor dat je de hele wenkbrauw gelijkmatig bedekt.

  3. Herhaling: Gebruik het serum dagelijks. Voor veel producten wordt aanbevolen om het twee keer per dag aan te brengen, 's ochtends en 's avonds.

  4. Masseer lichtjes in: Gebruik na het aanbrengen je vingertoppen om het serum zachtjes in de wenkbrauwen te masseren. Dit kan helpen bij de absorptie en de haarzakjes stimuleren.

  5. Wees consequent: Regelmatig gebruik is de sleutel tot het zien van resultaten. Wees consequent bij het aanbrengen.

Algemene tips

  • Vermijd contact met de ogen: Als het product in de ogen komt, onmiddellijk uitspoelen met water.
  • Allergietesten: Test het product op een klein stukje huid voor het eerste gebruik om er zeker van te zijn dat je er niet allergisch voor bent.
  • Volg de instructies: Lees en volg de instructies op het product altijd zorgvuldig.
  • Wees geduldig: Groei heeft tijd nodig, dus verwacht geen onmiddellijke resultaten.

Onthoud dat de resultaten kunnen variëren, afhankelijk van het product en de persoon. Als je irritatie of andere problemen ervaart, stop dan met het gebruik en raadpleeg een arts.