STRIP LASHES

Hoe aanmelden Strip Lashes

Sådan påfører du Strip Lashes - COSNETIC

Wanneer u Strip Lashes van Cosneticis het belangrijk om te weten dat ze breekbaar zijn. Dit komt omdat ze gemaakt zijn met een innovatieve, dunne en transparante band die voorzichtig behandeld moet worden. Zorg ervoor dat je de instructies zorgvuldig opvolgt om de beste resultaten te krijgen en beschadiging van je wimpers te voorkomen.

Onthoud dat een goede toepassing en verzorging de levensduur van je wimpers zal verlengen. Strip Lashes en zorgen voor een prachtige look.

Controleer de lengte
Beoordeel de wimperlengte van de strip tegen je ooglid voordat je Lash Glue aanbrengt. De wimper moet passen bij de lengte van je ooglid. Als hij langer is, is hij te lang.


Trimmen
Indien nodig knip je de wimper bij met onze precisieschaar. Knip de wimper voorzichtig bij tot hij op je ooglid past. Knip van buiten naar binnen.


Maak de wimperbandjes zacht
Haal de wimpers uit het wimperhulsje en buig het wimperbandje voorzichtig herhaaldelijk om het zachter te maken zodat het bij je oogvorm past.


Wimperlijm aanbrengen
Breng wimperlijm aan langs de rand van de strip en wacht 30 seconden. Verdeel de lijm gelijkmatig over de strip.


Breng aan. Strip Lashes
Druk de wimper langs je wimperrand tegen je ooglid. Nadat je hebt gezorgd voor een gelijkmatige verdeling van de lijm, plaats je de strip op je wimperlijn met de lijm naar beneden. Druk de strip langs de wimperlijn met je vingers of Lash Grab voor een goede pasvorm. Houd je ogen open tijdens dit proces.


Verwijderen
Breng remover aan langs je wimperlijn voor een zachte verwijdering. Breng eerst remover of micellair water aan op een wattenstaafje en glijd dan met het wattenstaafje langs je wimperlijn om het product te verdelen. Pak je wimpers bij de buitenste hoek en trek ze voorzichtig naar je binnenste oog.