LASH CLUSTERS

Hoe aanmelden Lash Clusters

Sådan påfører du Lash Clusters - COSNETIC
  

Bereid je natuurlijke wimpers voor door ze grondig te reinigen voor een langere levensduur.

1. Gebruik een wimperkruller om je natuurlijke wimpers voorzichtig te krullen en breng er dan voorzichtig een dun en gelijkmatig laagje bond onder aan - een beetje is genoeg. Zorg ervoor dat je de wimpers in één richting borstelt, zodat ze niet aan elkaar plakken.

2. Voor dunnere wimpers is het aan te raden om twee laagjes bond aan te brengen, terwijl voor dikkere wimpers één laagje voldoende is. Laat de bond drogen en een beetje kleverig worden door ongeveer 20 tot 30 seconden te wachten.

3. Breng aan lash clusters 3. Breng de bond aan onder de basis van je natuurlijke wimpers en zorg ervoor dat ze iets van de waterlijn af zitten om irritatie te voorkomen - ongeveer 1-2mm.

4. Als je tevreden bent met het aanbrengen, druk je de wimpers samen om zowel de wimperband als de individuele clusters te vervagen - voor een natuurlijke look.

5. Om overtollige lijm te verwijderen, breng je voorzichtig een dun laagje seal aan boven en onder je wimpers, met de nadruk op de gebieden waar je denkt dat het nodig is.

Tip: We raden aan om 24 uur te wachten met douchen na het aanbrengen lash clusters. Vermijd tijdens het douchen dat er water direct op de wimpers komt.